سلام دوستان من این تایپیک رو زدم که دوستانی که مثل خودم عاشق غذا هستند بیان از هنر آشپزی خودشون بگن مثلا تو طول هفته شما برای خودتون و خوانوادتون چی درست میکنید؟ و اینکه هر غذایی رو با چی سرو میکنید ؟ و اینکه از رمز خوشمزگی غذاهاتون بگید تا دوستانی که دوست دارند غذاهاشون خوشمزه بشه از این تایپیک استفاده کنند
اول از غذای مورد علاقه من شروع میکنیم لوبیا پلو من همیشه لوبیا پلو رو با سالاد شیرازی سرو میکنم من عاشق سالاد شیرازی هستم اون هم با آبلیموی تازهو و زیاد اوبیا رو هم خوب تفت میدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما معمولا خونه مامانینای خودم و شوشو میریم اگه هم خونه باشیم یا حاضری میخوریم یا از خونه مامانینا میاریم ولی اگه درست کنم معمولا غذاهای معمولی که هم میپزن زیاد درست نمیکنم غذاهای جدید که تو سایت ها میبینم میپزم همسرم هم موش آزمایشگاهی مجبوره بخوره
خرید و فروش حج عمره و تمتع زیر نظر سازمان حج و زیارت
من از یه دستور غذای هندی یاد گرفتم که موقع سرخ کردن مرغ یه دونه چوب دارچین، یک یا دو عدد میخک و یک دانه هل بندازید تو روغن و بعد درسته دربیارید بندازید دور... عطر خوبی به مرغ می ده.
من عاشق اشپزی و شیرینی پزیم. دست پختمم خوبه رو به عالی.
در مورد سالاد شیرازی با زهرا کاملا موافقم. اصل ابغوره است
این چنین سرخ و لوند
برخار بوتهء خون
شکفتن
وینچنین گردن فراز
برتازیانه زارِ تحقیر
گذشتن
وراه را تاغایتِ نفرت
بریدن.-
آه ،ازکه سخن می گویم؟
ما
بی چرا زندگانیم
آنان به چرا مرگِ خود آگاه هان اند.
الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم