2737
2734
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



هیچ وقت قرمه سبزیام مث ادم میزاد نشد 

خیلی دوست دارم قرمه هام مث مادرشوهرم بشه😔😔😔😔

حالا وقتشه که بگم دعا کنید حالا که افتادم تو سیکل میکرو بعد ۱۳ سال بی بی چک مثبت ببینم 🤲❤
2728

عزيزم من موادشو دقيق نميدونم، ولي يادمه پدر بزرگم كه نذريً داشتن، اولا سبزيشو خودشون پاك ميكردن و با دست خورد ميكردن نه دستگاه، بعدشم ي روز قبل ي عالمه قلم ميجوشوندن، به جاي اب براي پختش عصاره قلم ميريختن، طعمش خَيلي خيليً عالي ميشه 

2738

یک کیلو و نیم سبزی 

لوبیا چیتی یا قرمز ۱۵ مشت پر 

گوشت بر ای هر نفر به اندازه ۱۰۰ گرم اینا خوبه

ادویه قرمه سبزی هاتی کارا معرکه ش میکنه

موقع خرید گوشت بگو زه تیکه قلم هم بندازه  توش معجزه س اصلا قلم برای حورشت

میگن پیتز قرمه سبزی و سبزیش بهتره کامل سرخ بشه تا خورشت خ ش رنگ تر بشه

آب از اول کم بریز ینی به اندازه بریز که نخوای اب اضافه کنی یا بخواد کلی قل بزنه تا آبشکم بشه از صبح زود بزار با اب کم اروم سر صبر تا بپزه و جا بیافته..

چندتا نکتشو بهت میگم فک کنم اینارو رعایت کنی خوب بشه 

1-سبزی های قرمه :4تا تره -2تا جعفری 2تا گشنیز -1شنبلیله .همیناس چیز دیگه ای نباید اضافه بشه .نسبتا رو هم دقت کن نباید کم وزیاد بشه .

2-با روغن سرخ کردنی فراوون باید سبزی ها سرخ بشن .فقط مواظب باش سیاه نشن یا مزه ی سوخته نگیرن.

3-هیچ ادویه ای به غیراز فلفل سیاه وقرمزو نمک نباید به خورشت اضافه کنی چون مزه ی اصلیشو تعغییر میده.لیمو عمانی هم چندتا درحین پخت اضافه کن.

4-لوبیاشو مخلوطی از چیتی وقرمز بریز واینکه حتما از شب قبل خیس کرده باشی.

5-گوشتشم یه تیکه بااستخون هم بندازی طعم خورشت بهتر میشه ولی حواست باشه گوشت چربیش زیاد نباشه چون طعم خورشت عوض میشه.

6-پیازاشو نگینی خوردکن وبزار باشعله ی کم عسلی بشن ولعاب بندازن لازم نیست خیلی خیلی سرخ وقرمز بشن .

7-آخرش که خورشت آماده شد وزیرشو خاموش کردی وقتی از قل افتاد میتونی 2قاشق آبلیمو هم اضافه کنی البته اگه ترشی دست داشته باشی.

همین وتمام ...

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 

عزیزم من نیم ساعت اخر پخت یه قاشق رب انار البته ترش بهش میزنم عالی میشه .بعد موقع سرخ کردن گوشت ی تیکه دنبه میندازم میپزه ی نیم ساعت اخر دنبه رو درمیارم میکوبمش دوباره میریزم تو خورشت .بعد لیموعمانی رو حتما بزار خیس بخوره تلخیش گرفته بشه .همیشه با گوشتت استخون دنده یا ی تیکه قلم بنداز.گوشت گوسفند خوشمزه تر میکنه تا گوشت گوساله .ی نیم ساعت اخر در قابلمه رو نیمه باز بزار که رو خورشتت لعاب جمع شه یا همون روغن پس بده.ادویه هم زردچوبه .فلفل.نمکه.من ادویه قرمه سبزی هم گرفتم میریزم. لوبیا چیتی لعاب بیشتر میده ب خورشتت تا لوبیا قرمز.سبزیتم موقع سرخ کرنی ابش خشک شد با روغن یکم زیاد قشنگ سرخش کن تیره بشه مواظب باش نسوزه .ب ازای هر نفر ی مشت پر لوبیا بردار.اینایی که گفتمو رعایت کنی انجام بدی عالی میشه قرمه ات.

بگو او پروردگار من است جز او خدایی نیست و من براو توکل کرده ام و روی امید همه به سوی است (سوره رعد/ایه ۳۱)
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز