چندتا نکتشو بهت میگم فک کنم اینارو رعایت کنی خوب بشه
1-سبزی های قرمه :4تا تره -2تا جعفری 2تا گشنیز -1شنبلیله .همیناس چیز دیگه ای نباید اضافه بشه .نسبتا رو هم دقت کن نباید کم وزیاد بشه .
2-با روغن سرخ کردنی فراوون باید سبزی ها سرخ بشن .فقط مواظب باش سیاه نشن یا مزه ی سوخته نگیرن.
3-هیچ ادویه ای به غیراز فلفل سیاه وقرمزو نمک نباید به خورشت اضافه کنی چون مزه ی اصلیشو تعغییر میده.لیمو عمانی هم چندتا درحین پخت اضافه کن.
4-لوبیاشو مخلوطی از چیتی وقرمز بریز واینکه حتما از شب قبل خیس کرده باشی.
5-گوشتشم یه تیکه بااستخون هم بندازی طعم خورشت بهتر میشه ولی حواست باشه گوشت چربیش زیاد نباشه چون طعم خورشت عوض میشه.
6-پیازاشو نگینی خوردکن وبزار باشعله ی کم عسلی بشن ولعاب بندازن لازم نیست خیلی خیلی سرخ وقرمز بشن .
7-آخرش که خورشت آماده شد وزیرشو خاموش کردی وقتی از قل افتاد میتونی 2قاشق آبلیمو هم اضافه کنی البته اگه ترشی دست داشته باشی.
همین وتمام ...