2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم بستگی به گریدی داره که بهش میدن.کسی حقوق بالا م یگیره که حداقل 10 سال سابقه کار داشته باشه.من هم برادرم هم داماد شوهرم اینا شرکت نفتی هستن.برادرم با لیسانس عمران 2800 میگیره و 12 سال سابقه داره . گرید A هستش و داماد شوهرم اینا 800 میگیره با لیسانس مکانیک و هنوز هم رسمیش نکردن.اینم بدون تا 2 سال اول هم با هر سابقه ای که وارد بشن حقوق کم میدن و بعد 2 سال بالا میره و به بالا 1 تومن میرسه.ولی در کل بعد چند سال حسابی وضعشون توپ میشه و بهشون میرسن.
من خوشبخترین زن روی زمینم.... همسر مردی مهربان و مادر 2 فرشته ی زمینی...خدایا پناه خوشبختیم باش.آمین
سلام کی گفته بالای 2 تومن میگیرن نفت دیگه خیلی خراب شده اگه تو مناطق عملیاتی مثله خوزستان یا عسلویه کار کنن که خیلی خیلی شرایط سختی کار و زندگی داره با 6 سال سابقه کار نهایتا 1200 تا 1400 بگیرن وگرنه تو شهری مثله تهران با 8 سال سابقه نهایتا 700 تا 800 بگیرن من خودم کارمند نفتم
عزیزم اونایی که تو نواخی عملیاتی هستن که از اول بالا میگیرن.اونا 14 روز خونه هستن و 14 روز سر مناطق عملیاتی.شرکت نفت الان برای کم سابقه ها و قراردادی ها حقوق کم داره ولی با سابقه ها بالا 2 تومن میگیرن.برادر من اول تهران بود ولی به خواست خودش و برای اینکه نزدیک من بیاد الان اهوازه .جزء اونایی هم که مناطق میرن نیست. و تو خود شرکت نفته.
من خوشبخترین زن روی زمینم.... همسر مردی مهربان و مادر 2 فرشته ی زمینی...خدایا پناه خوشبختیم باش.آمین