سلام به دوستان عزیزم
اینو یه خانم شمالی بهم یاد داد والله هر چی فکر می کنم اسمش رو یادم نمیاد ( اسم غذا) ولی تا دلتون بخواد خوشمزه میشه .البته بگم واسه من که عاشق طعم های ملس هستم فوق العاده بود چون طعمش ملس میشه . اگه ملس دوست ندارید اصلا درست نکنید.
اما مواد لازم
قیصی یا همون پره زردآلو به اندازه یه مشت
مرغ هر چند تا تیکه که لازم دارید
رب انار 2 قاشق
شکر 2 تا 3 قاشق
آب لیمو
پیاز یه دونه درشت
اول قیصی ها تون رو می خیسونید من دو ساعت خیسوندمشون تو این فاصله مرغ هاتون رو با دو لیوان اب می گذارید بپزه قشنگ ، بعد یه پیاز داغ درست می کنید و توش قیصی ها رو خوب تفت می دید بعد رب انار با یکم اب اضافه می کنید و شکر و اب لیمو ( یه سس با رب انار درست میکنید ) ، یکم اب میریزید من که همون اب مرغی که مونده بود رو توش ریختم حیف نشه ،بعد مرغها رو می اندازید توش و می گذارید خورشت جا بیفته.
نوش جون
حراج کلیه لوازم
http://cashop.persianblog.ir/