2777
2789
عنوان

یه سوال دارم از مذهبیایی که میگن امام حسین و دوست داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 49 پست
وا چه ربطی دارهتو مگه بچه شیعه نیستی قطعا هستی امام حسینو دوست نداری!؟مگه میشه امام حسین دوست نداشت ...

داره میگه اهل سنت هستن😐

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله ، شدت مریض های جامعه رو مشاهده میکنیم

شمایی که به مذهبیا میگی مریض ...انشاءالله خدا یه روز انقدر خوب جوابتو میده که دیگه دل نشکنی

بعد از " تو" هرکی اومد دو سه روزی تو دلم مهمون شد و رفت... 💙🕊️ 

حالا بپا امسال ذهنت امثال ماشست وشونشه

طرف هر جور از بچه گی بار بیاد همون میشه تو نگران من نباش نگران عقب افتادگی ذهن خودت باش

البته خب این بسات کربلا و غیره به زودی یا در آینده در ایران جمع میشه این شست و شو ها زیاد ادامه نداره 

کربلا نه

حتمابرو.منم چه نسبت به مشهدچه کربلا بی حسم درک نمیکنم لذت زیارتشونو ولی پیاده روی اربعین ورای همه زیارتاست انگار برای امثال منه که لذت زائربودنو درک کنم

۷۵.۹۲۸۰

دیدی بعضی وقتا به یه سری چیزا وابسته میشی که نبودش حالت میگیره؟

خیلی ها اینطورین 

قضیه کربلا و امام حسین و بقیه امامان هم همینه وقتی یه بار مثلا پیاده روی بری کربلا سال بعد اگه امام حسین نطلبیده نرفتی خیلی دلت گرفته میشه اینم به خاطر اون از خود گذشتگی امام حسینه که تمام زندگیش رو اون زمان وقف ما‌کرد

و سوال سوم که گفتی چرا وابسته شدین به این دلیله که وقتی میبینی امام حسین ۱۴۰۰ سال پیش از همه چیزش گذشت(از فرزند، از پول،از. زندگیش و..)تا مبادا در آینده به اسلام و ماها آسیبی وارد بشه به خودت میگی واقعا این انسان کی بوده که همه وجودش وقف برای مسلمانان و مظلومان بوده؟

ما وقتی یه نفر کمکمون میکنه چقدر میگیم این ادم خوبه و خدا خیرش بده.

قضیه امام حسینم همینه اما در ابعاد خیلی وسیع تر . طوری که کل زندگی رو در بر میگیره و یه عشقش توی دلت جا میگیره

این که میگین برای حاجت گرفتن بریم اونجا هم درسته خیلی ها هستن که امید به گرفتن حاجت دارن و واقعا هم ائمه جوابشون رو میدن

در گذشته بازاری بوده به اسم بازار برده ج.ن.س‌ی.نشانه اون هم این بود که زنانی که در آنجا برای فروش بودند ساق پا و مچ پاهاشون پیدا بوده و خریدار بر اساس مچ و ساق پای زن ،اون رو برای بردگی ج.ن.س.ی انتخاب میکرده . و اما امروز این رفتار به عنوان مد به کار می رود بدون آنکه مردم بدانند(اگاهانه انتخاب کنیم نه ندانسته)
بیشتر ببینید
واقعا حس میکنی تو یه دریایی مثل رویاست بعضیا فقط به نیت حاجت گرفتن میرن و فکر میکنن طلب دارن اگه نگی ...

تعجب میکنم استارتر بااینکه مذهبیه چرا همچین چیزی گفته واقعا بعنوان کسی که حتی مذهبی هم نیست ناراحت شدم که یه آدم مذهبی فکرمیکنه عشق به امام حسین فقط بخاطر حاجته ...عشق امام حسین یه چیزیه که ازبچگی توی دل ما ریشه کرده ربطی به حاجت نداره