2777
2789

خسته شدم به خدا یا گلوش چرک میشه یا سینوساش بعدم سرفه آلرژیش شروع میشه و دوماه یا سه ماه بیشتر درگیرم تا خوب بشه نهایت دو هفته خوبه دوباره باز مریض میشه 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

دکترم میبرم یا اسپری برا آلرژیش میده یا چرک خشک کن دیگه داروهاشون رو حفظم فوق تخصص هم بردم باز همینه

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خسته ام این باباشم همینه تا پخ بکنی مریضه و سر بینیش آویزون اه

لوزه نداره

شوهرم هم همین حدس رو میزنه آخه اکثر بچه های فامیلشون لوزه داشتن 

حالا قراره عکس بگیرم 

ولی سینوس چرک کردن ربطی به لوزه داره ؟

دخترتون لوزه نداره؟

راستی اون تاپیک بسته شد نه من دویست میلیون رو بلاعوض بهم بخوان بدن نمیگیرم حتما هم به خانوادش و بزرگترش اطلاع میدم که دخترتون همچین قصدی داره یکی پولاشو بگیره براش مدیریت کنه.

دخترتون لوزه نداره؟ راستی اون تاپیک بسته شد نه من دویست میلیون رو بلاعوض بهم بخوان بدن نمیگیرم حتما ...

خیلی خوبی بخدا میدونم اخلاقیش اینه ولی واقعیت جامعه اینه که مردم میگیرن 

احتمالا لوزه داره پس فردا میبرم عکس میگیرم

خیلی خوبی بخدا میدونم اخلاقیش اینه ولی واقعیت جامعه اینه که مردم میگیرن  احتمالا لوزه داره پس ...

من و دخترم هم همينطوريم

سينوزيت و الرژي با هم رابطه مستقيم دارن

دختر منم هميشه فصل سرما يا انتي بيوتيك ميخوره يا اسپري ميزنه

خودم هم هميشه خداااا اينجورم.  واقعا عذاب اوره

من و دخترم هم همينطوريم سينوزيت و الرژي با هم رابطه مستقيم دارن دختر منم هميشه فصل سرما يا ا ...

بله اما دختر من کل تابستون هم مریض بود تازه دو هفته بود خوب شده بود دوباره الان مریضه