2737
2739
سلام
دوستان عزیز نی نی سایت من دست پختم متوسط هست ... خیلی دلم می خواد نکات ریز آشپزی رو یاد بگیرم ... باور کنین حتی یه درب قابلمه گذاشتن و برداشتن می تونه مزه غذا رو عوض کنه

از شما می خوام توی این کار به من کمک کنین

اولین سوالم اینه که چطور آش رشته خونگی بپزم ..
سوال ها اینهاست :


- سبزی آش چیه . چی بیشتر یا کمتر باشه بهتره
- چقدر سبزی برای چند نفر لطفا پاک شده و نشده بگین چون خیلی فرق داره
- کی باید در قابلمه رو گذاشت ؟


بازم ممنونم از شما خانومهای خوش سلیقه
سبزی اش باید شامل تره جعفری گشنیز اسفناج یا برگ چغندر باشه که اسفناج یا برگ چغندر باید بیشتر باشه
ممعمولا اکیلو سبزی خرد شده برای 10نفر فکر کنم بس باشه حدود نیم کیلوهم همه حبوباتش
اخرسر که رشته رو ریختی و بعداز اینکه رشته کاملا جاافتاد یه مقدار کم کشک میریزی البته اخرای جوش
بعد درش رو حدود 10دقیقه میزاری با شعله کم اش جا بیفته
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



2728
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687