ﺗﻔﺎﻭﺕ بین انسانی که اکنون هستید وکسی قرار است پنج سال بعد باشید، درکسانی است که در این مدت با آن ها معاشرت کرده و کتاب هایی که در این مدت مطالعه کردید است.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تو فیلم جیغ یع دختره هست خیلی کراشه تو فیلم ابیگیل هم هست که تازه اومده
کدوم فصل ؟ توی فصل ۵و۶ کاراکتر ها ی اصلی یکی بودن سامانتا یا تارااگر اون فصل رومیگید
ﺗﻔﺎﻭﺕ بین انسانی که اکنون هستید وکسی قرار است پنج سال بعد باشید، درکسانی است که در این مدت با آن ها معاشرت کرده و کتاب هایی که در این مدت مطالعه کردید است.
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
جزیره شاتر خیلی قشنگ بود نظرت در مورد پایان فیلم چیه؟؟ واقعا بنظرت بیمار روانی بوده یا بقیه داش ...
من اولش فکرمیکردم که دارن گولش میزنن تا بگن دیوونه ست باتوجه به حرف های اون زن اما واقعا اینطور بود فکرمیکردن اوکی شده اما خب نه ب نظر من بوده اما من دوست داشتم نباشه اینطور جذاب بود
قبلاها خیلی فیلم می دیدم اما الان مستند و فیلم های تاریخی فیلم های که خیالی هست و چیز مفیدی بهم یاد نده براش وقت نمی زارم .
کاربر آقا آقا آقا آقا آقا. اللهم عجل الولیک الفرج القدس و لنا فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده . هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .
فیلم تلقین inception هم ببین ، اگه از جزیره شاتر خوشت اومده احتمالا از اینم خوشت میاد باشگاه مبارزه ...
ممنون ازمعرفیت میبینم
قبلاها خیلی فیلم می دیدم اما الان مستند و فیلم های تاریخی فیلم های که خیالی هست و چیز مفیدی ب ...
اما خیلیاشون جالب هستن مثل همین جزیره ی شاتر معمایی هست که کلا آخر فیلم میفهمی هیچی اونطور که فکرمیکردی نبوده این هاجالب هستن
کاملا بات موافقم با اینکه شواهد نشون میده بیمار بوده ولی دوست ندارم قبول کنم بس ک جذاب بود
دقیقا اون جایی که دکتر داشت توضیح میداد بیماریشو میگفتم نه شاید دروغ میگن اینا ولی خب بود