2777
2789

یه زنی اومده بود گدایی

منم پول زیادی بهش دادم سکه هم دادم

گریش بند نمیومد همش اه و ناله میکرد

میگفت نظافتچی همسایتونم

میگفت بچش سرطان گرفته یه هفتست فوت کرده

میگفت شوهرم عاشق یه زنی شد

دست منو با اهن میسوزوند میگفت بیا رضایت بده بگیرمش

میگفت با بچه جدا شدم با پول کلفتی بزرگش کردم.سرطان گرفت فوت کرد

بجای اینکه اون مرده سرطان بگیره .بچه هه سرطان گرفته

دیگه به کارما اعتقاد ندارم

نترس خدا صبرش زیاده . سرطان بچه هم لزوما به کارما ربطی نداره

بشقاب که آرایش مارا نتراشی ... ( اشرف حجت زاده! )😁 /// خدا یکی زن یکی بچه یکی یکی یکی 🥰 نه به تک فرزندی /// خوشگل خانومای زیر ۱۸ سال لطفاً کامنت های منو ریپلای نزنید من برای تبادل با بزرگسال ها میام سایت ❤️ /// اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804

خدا همون قدری که از ظالم بدش می‌کند از مظلوم هم بدش میاد، چون این مظلومان هستند که باعث لات بازی ظالما میشن...

خودت باید حقت رو بگیری...اگه اونجوری باشه همه بشینم که بقیع سرطان بگیرن...

بعدشم مگه هر کس سرطان داره بلاگرفتع اس؟ 

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
2805

نه بنده خدا منظورش اینه ک مثلا سرطان یه بیماریه و بهتربود مرده میگرفت ک بدذاته نه بچه،منظورش این نیست ک هرکی سرطان داره کارماست،سرطان یه بیماریه و ممکنه براهرکسی پیش بیاد،انشالا خدا خودش شفابده،عجیب ب این جمله اعتقاددارم،هرکه دراین بزم مقرب تراست،باده بلا بیشترش میدهند

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

دقیقاً وجود نداره منم تو سن کم بهم تجاوز شد مقصرشم نزدیک ترین فرد زندگیم بود که برام دعا گرفت قربانی شدم از یه دختر شیطون پرانرژی شدم یه دخترپژمرده افسرده شکاک و بدبین و تشنج عصبی و روانی اما اونا هر لحظه سرحال تر و خوشبخت ترن

2801