2777
2789

تو اینستا یه کلیپ دیدم دوستای عروس همشون لباساشون ست بود و دور عروس میرقصیدن خییلی قشنگ بود

ای کاش کنم دوست و رفیق داشتم و عروسیم دعوتشون میکردم و اونجوری میرقصیدن 😓😓

بنظرتون اگه ادم عروسیش هیچ دوستی نداشته باشع که دعوت کنه خیلی بده؟؟

فامیل فردا پشت سر نگن ک هیشکی نبود عروسیش برقصه

نه چرا بد باشه 

من عروسیم دوستام بودم دخترای فامیل هم بودن اما خودم مهلت به هیچ کسی نمیدادم بیشتر خودم رقصیدم برامم فرقی نداشت کی هست کی نیست اون وسط با همه رقصیدم همه هم میگن که خیلی بهشون خوش گذشته

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
2804

عروسی دوستم رفتم آرایشگاه و یه لباس خیلی ناززرز گرفتم 

اون فقط منو داشت 

عین به خواهر بودم پیشش 😂🤷🏻‍♀️

هم باهاش رقصیدم هم عکس گرفتم 

تو فیلمای عروسیش فکنم انقدر ک من هستم کسی نباشه 😂 ولی خودش خیلی ازم تشکر کرد گفت که چون تک فرزنده قوت قلب گرفت من همراهیش کردم 

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....
کاش حداقل دو سه تا دوست داشتم و دعوتشون میکردم 

غصه نخور و بهترین شب زندگیت رو خراب نکن با این چیزا این و بدون که بعدن تو فیلمت دلت میخواد فقط خودتو و شوهرتو نگاه کنی با شوهرت حتما تمرین رقص دونفره کن یا تانگو اینا برات مهم باشه نه چیزی دیگه

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عروسی دوستم رفتم آرایشگاه و یه لباس خیلی ناززرز گرفتم  اون فقط منو داشت  عین به خواهر بو ...

کاش حداقل منم یه دوست صمیمی و خوب داشتم

خیلی بده آدم تنها باشه روز عروسیش

2805
کاش حداقل منم یه دوست صمیمی و خوب داشتم خیلی بده آدم تنها باشه روز عروسیش

نبابا چ تنهایی دختر عمو و عمه هات والا دوستن دیگه 

عروسی دختر داییم که دوست صمیمی نداشت دختر عمو هاش و من کلییی باهاش رقصیدیم

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....
2801