2777
2789
عنوان

تکامل

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 33 پست
واقعیتش اینه که بیشترمون کر و کوریم! همه درباره چیزی که تخصص ندارن با تعصب و پافشاری نظر می‌دن...

عزیرم به نظرم این بحثو ادامه نده واقعا کسی جز خود انسان نمیتونه نجاتش بده منم با یکسری ادم که معتقدن انسان به دلیل سیب خوردن از بهشت پرت شد بیرون ولی بعدش هزارتا پیغمبر اومد تا راهنمایی کنه چطور برگردن به بهشت حرفی ندارم 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      
واقعیتش اینه که بیشترمون کر و کوریم! همه درباره چیزی که تخصص ندارن با تعصب و پافشاری نظر می‌دن...

منم طرف مقابلم رو کر و کور میبینم 🤷‍♀️

اعتقاد من همینه بحث تعصب و اینا نیس 

پافشاری یا اجباری هم در کار نیس شما میتونی هرجوری ک دوس داری فکر کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم با سواد برو قشنگ تحقیق کن توی خود غرب وتوی همون دانشگاه ها منسوخ شده چون داروین حلقه ی گمشده دا ...

ما تحقیقاتمونو کردیم جناب شما قران بخون و به حوری هایی که بهت میدن دل خوش کن

خانم با سواد برو قشنگ تحقیق کن توی خود غرب وتوی همون دانشگاه ها منسوخ شده چون داروین حلقه ی گمشده دا ...

دقیقا منسوخ شده 😂😂😂

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 
2803
خب کجارو درک نکردید یا به نظرتون ادم و حوا درسته ؟؟و اگه نمیدونید اینو اضافه کنم تاریخ دانها به برسی ...

خب مساله اینه که تو انسان خردمند همه شواهد ذکر نشده! نباید فقط به یه کتاب استناد کرد، دارم می‌گم کسی که دکترای زیست جانوری داره و رساله دکتراش درباره تکامله تهش می‌گه ما نمی‌دونیم دقیقا چه اتفاقی افتاده، همینقدر می‌دونیم که نتیجه تکامل نیست نتیجه جفت‌گیریه، و یه حلقه گمشده این وسط هست... بحث علمی این شکلیه دوست من! یه چیزایی معلومه، یه چیزایی معلوم نیست، الان در حال حاضر کسی با پافشاری بگه این درسته اون غلطه اشتباه از درک ناقصشه

میشه چرت وپرت تحویل من نذین من کی گفتم قرآن وفلان...... 

اقا جان باشه ول کن دیگه برادر من یه بحثی بود تمومم شد

2804
خب مساله اینه که تو انسان خردمند همه شواهد ذکر نشده! نباید فقط به یه کتاب استناد کرد، دارم می‌گم کسی ...

شما صحیح میگید بحث منم همین تکامله نه اینکه دوتا ادم گنده و امروزی یعدفه از اسمون افتادن زمین همین

شما صحیح میگید بحث منم همین تکامله نه اینکه دوتا ادم گنده و امروزی یعدفه از اسمون افتادن زمین همین

خب دیگه، قضیه تکامل انسان از شامپانزه هم که اینقدر روش تاکید می‌کنی تا حدی منتفیه! تا اینجای کار ظاهرا آدمیزاد حاصل وصلت «یه چیزی» با نئاندرتاله... باشه آدم و حوا و سیب و فلانو قبول نداشته باش، ولی انقد روی دانسته ناقص با دیگران جدل نکن و توهین نکن

با تشکر! 

2805
اسی دنبال پربازدید شدنی.  وگرنه. اینجا.  جای این بحث هاست؟؟؟ شرط میبندم. خودت هم اهل ت ...

۱-ایشون یه سوالی انداخت وسط قفل کرد، منم نظر یه فرد متخصصو نوشتم... ۲- نه دنبال پربازدید شدن باشم درباره خواهرشوهرم می‌نویسم! ۳- خیر من فقط تو حیطه علوم انسانی مطالعه می‌کنم، معلومه که ‌درباره زیست‌شناسی فقط شنیده‌هامو می‌گم، با این فرق که شنیده‌هام از منبع معتبر اومده نه از ویدئوهای کوچه‌بازاری

یه ساعت بود تو لبتاپم دنبالش می‌گشتم اسمشو بگم😅 این از کتابای جدید درباره تکامله، و اصلا سطحش با انسان خردمند قابل قیاس هم نیست theory in distress

2801