2777
2789

شاید دها بار بعداز هرررر مهمونی چ مرد چ زن چ بچه  بمن گفتن تاحالا عشقی ک شوهرم بمن داره رو هیجا ندیدن و شده حتی خاله هام و عمه هام بارهااا بم گفتن خوشبحالت 

حالا زندگی من پراز حسرت پرازخیانت پراز دعوا پراز تنهایی من درک نشدنم همصحبت نداشتنم افسرده بودنم گریه های بی وقفه تنهایی بزرگ کردن بچه هام  پر از شک و تردید و بی اعتمادی پراز استرس  زندگی یکطرفه ای ک من نگهش میدارم بخاطر بچه هام  کوتاه اومدنای مدام من 

شوهرم خیانت کار دائم الخمر  رفیق باز  دهن بین  بی اهمیت و بی مسئولیت مدام باحرفاش توهین و تحقیر ... ـ

ما فقط قیافه ها و استایل خوبی داریم هردو 

دیگه هیچ چیز خوبی توزندگیم نیست 

حتی همسایه های مامانمم مدام همینو میگن ک چقد دخترت خوشبخته و یه شانس مث دختر تو نصیب بچه های ما بشه 

شده از حسادت بارها بام قهرکردن فامیل 

ولی من از هرزاویه ای نگاه میکنم جز لجنننن هیچی نمیبینم 

داشتم امروز به یکی دلداری میدادم ک حرص نخوره مروا همه همینطورن 

پسرخالم ک متاهلم هست گفت البته تو اینارو درک نمیکنی چون شوهرت بیش از حد دوست داره تو زندگی 

و من ک ازکمبود محبت شدید ازطرف همسرم شبا با گریه میخوابم 😐😔 

حتی حق اعتراض و درد ودل با هیچکس و ندارم 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

بمیرم🥲🙂درک میکنم دقیقا شبیه زندگی گذشته من

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
2804
واستون پیش اومده این موضوع ؟ 

عمیقا حرفاتو درک کردم. احتمالا همسرت از اونا ک محبت کلامیش توی جمع گل میکنه و دورته ولی 

تو خونه ب جز برا رابطه بغلت نمیکنه

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
2805

همون اول نباید آبرو داری میکردی واسه کسی که ارزش سرسوزن هم نداره ضربشو فقط فقط خودت خوردی جوانیت رفت مگه دیگه برمیگرده .همیشه تو همه زندگی انسان ضربه رو که میخوره مقصر خودشو بس یکم خودمون درست کنیم چرا همیشه توجنگیم دیگران اصلاح کنیم ماخومون باید اصلاح بشیم

واستون پیش اومده این موضوع ؟ 

از این جور آدما منم دور و برم دارن ولی نمیدون تو زندگیم چه خبره! منم تو جواب همشون با آرامش و لبخند میگم روزی عزیزای خودتون و اوناهم فکر میکنن چه دعای خیری براشون کردم فقط خودم و خدای خودم میدونم در واقع اون حرف یه نفرینه.

مگه میشه !  مگه جلوی مردم چجوری هستید که همه به زبون میارن!  من تا حالا ندیدم مردم اینجو ...

منم خیلی واسم تعجب برانگیزه و مدام بهش فکر میکنم 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

2801