2777
2789
عنوان

اونایی که مریض دارن بیان لطفا

91 بازدید | 5 پست

سلام دوستان

مادر من ۴ساله مریضه و الان بیماریش عود کرده منم راه دور زندگی می کنم ۱۰ساعت فاصله دارم یه عمل سرپایی داشت الان ۴۰روزه اومدم کاراشونو انجام میدم خودش از پس کارای شخصیش برمیاد الان که میخوام برگردم سر خونه زندگیم بابام هی نق میزنه که من دارم کم میارم و خسته شدم با اینکه این ۴۰ روز دست به سیاه سفید نزده خواهرم ندارم داداشامم تو شهر دیگه زندگی می کنن میشه راهنمایی کنین چکار کنم

از این چیزهای زندگی تو غربت بدم میادا 

خودمم چند سال دور بودم از خانوادم

بیماری مادرتون  چیه؟

نمیشه با برادرهاتون دونگی یک پرستار پاره وقت بگیرید؟

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر شرایطتون سخت  پدرو مادرتون نمیتونن بیان نزدیک شما؟

خودم گفتم بهشون،حتی گفتم مادرمو ببرم خونه خودم،قبول نمیکنن،میگن خونه خودش راحت تره یا باید به تهران نزدیک باشیم اگه شرایطش اورژانسی شد

2803
از این چیزهای زندگی تو غربت بدم میادا  خودمم چند سال دور بودم از خانوادم بیماری مادرتون   ...

سرطان داره،پرستار هم قبول نمیکنه بابام والا اینم پیشنهاد دادم میگه سختمه غریبه بیاد تو خونم

سرطان داره،پرستار هم قبول نمیکنه بابام والا اینم پیشنهاد دادم میگه سختمه غریبه بیاد تو خونم

بابام میخواد من بمونم کاراشونو انجام بدم اینجوری همه راحت ترن ولی بنظرتون میشه من زندگیمو ول کنم بمونم پیششون چون شرایطشون حاد نیس فقط غذا درست کردن و کار خونس مامانم کارای شخصیشو انجام میده