2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804

وانمود کن شیشه پنجره رو داری تمیز میکنی بعد خودت رو پرت کن پایین ولی بعدش به نمردن و فلج شدن و گریه های خانوادت آینده ای که از قبل تباه تر میشه هم فکر کن

یا خودت رو بنداز جلو ماشین ولی به اه و نفرین خانواده راننده و اینکه بخاطر ضعیف بودن تو کلی مشکلات به زندگیش اضافه میشه هم فکر کن 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
2805
حالم از ابن دنیا بهم میخوره 

نگو دختر 

من خودم تو شرایط خوبی ک نیستم هیچ ... تو شرایط بدی هستم 

کار و درس های سنگین و از اون ور بیماریم و از ور جداییم....

همه ما آدما به شکل های مختلف درد رو تجربه میکنیم که تکامل پیدا کنیم 

هیچوقت دیگه اینجوری نگو .... 

زندگی تلخه قبول دارم زندگی نامرد و بی رحمه قبول دارم ولی ما باید شیرینش کنیم :)

the most important decision in❣️

🤕 مسئله ایی ک امروز تورو درگیر کرده‌اد ماه دیگه مسخره و پیش پا افتاده میشه و راه حل های زیادی براش بنظرت میرسه 

الان از شدت استرس و تنهایی و افسردگی  دنبال فرار و یک کار هستی

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
2801