2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نکنی که بدبخت میشی من یکی از دوستام کرد الان ۳ ماهه درد داره همشم میگن طبیعیه 

انجام دادم درد ندارم خداروشکر ولی کمرم یکم ناهمواره چون ماساژ خیلی ندادم. میخواستم ببینم طبیعیه یا نه

2803
انجام دادم درد ندارم خداروشکر ولی کمرم یکم ناهمواره چون ماساژ خیلی ندادم. میخواستم ببینم طبیعیه یا ن ...

مبارکه 

اره طبیعیه تا میتونی ماساژ بده  تا صاف بشه  دو سه ماه همینه 

اسی جون من میخام لیپو ساکشن شکم و پهلو وران انجام بدم فقط و ابدو انجام نمیدم بنظرتون پوست شکمم شل میشه یا خودش جمع میشه؟هزینتون چقدر شد گلم؟

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون
اسی جون من میخام لیپو ساکشن شکم و پهلو وران انجام بدم فقط و ابدو انجام نمیدم بنظرتون پوست شکمم شل می ...

بستگی داره چقدر چربی داشته باشی و افتادگی شکم داشته باشی یا نه. لیپو ۳۶۰ شامل شکم و پهلو میشه که دکتر من ۴۳ میگیره برای ران نمیدونم هزینش چقدر میشه‌. اگر بدنت شل نیست میتونی لیپو کنی ولی اگر شل شده باشه بعد از لیپو پوست افتاده میشه.

2804
بستگی داره چقدر چربی داشته باشی و افتادگی شکم داشته باشی یا نه. لیپو ۳۶۰ شامل شکم و پهلو میشه که دکت ...

مرسی گلم.راستش بدنم شل که هست اینجا شکم پهلو ۱۵ گفت بهم

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون
مرسی گلم.راستش بدنم شل که هست اینجا شکم پهلو ۱۵ گفت بهم

یکم شل باشه با گن درست میشه اما خیلی شل نه. زایمان داشتی؟ ببین حتما جای خوب برو اینجور عمل ها خیلییییی خیلیییی مهمه که دکتر کاربلد باشه. لیپوساکشن خطر آمبولی داره و خیلی مهمه دکترت. بخاطر هزینه کمتر هر جایی نرو. خواستی بری هم حتما با مریضای قبلیش مشورت کن و فقط به عکس راضی نشو

انجام دادم درد ندارم خداروشکر ولی کمرم یکم ناهمواره چون ماساژ خیلی ندادم. میخواستم ببینم طبیعیه یا ن ...

من انجام دادم پر از درد بودم شما چطور میگی درد نداشتی؟؟؟!!!!!!!!!! 

ناهمواریها هم بعد از حداقل ۶ ماه میره

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
من انجام دادم پر از درد بودم شما چطور میگی درد نداشتی؟؟؟!!!!!!!!!!  ناهمواریها هم بعد از حداقل ...

نمیدونم عزیزم. با اینکه تحمل دردم خیلی کمه خداروشکر به جز چند ساعت اول دردی نداشتم. اون درد هم زیاد نبود در حد ۵ از ۱۰. شاید به این خاطر بود که من شکمم خیلی بزرگ نبود. میگن به دکتر هم بستگی داره که چطور برات لیپو انجام بده‌.

2805
2801