2777
2789

عجبا...

در جواب اون دوستی ک گف برای تخمک گذاری هست 

زمان تخمک گذاریم گذشته نزدیک پریودی ام

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..   

آره دیگه چه معنی داره خانم ترشحات داشته باشه توبه توبه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا اگ درباره خیانت باشه یا غیبت مادر شوهر و خواهر شوهر اصلا نمیترکه 😂😐

فقط 45 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی امام زمان و پسرم صلوات میفرستی مرسی😇💙💚                                                                              تیکر تولد دوسالگی پسرم 😇👼🎂🍼🍒

2803

🌝😂😱

اوا خدا مرگم بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..   
اینجا مسائل ج ن سی در حد روابط دو نفره بازه و اوکیه در حد مسائل شخصی پزشکی ممنوعه

😂😱

سایت رو به بیراهه کشیدیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2804
حالا اگ درباره خیانت باشه یا غیبت مادر شوهر و خواهر شوهر اصلا نمیترکه 😂😐

دقیقا 😂😂

میگم من تقویتی میخورم .. ممکنه بخاطر اونا اینطوری شده باشم

قرصایی ک میخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا یعنی چی مگه میشه تو هیچ ترشحاتی نداری بعضی ترشحات طبیعیه حتما برو پیش دکتر اگ نداری 😐😂😂

فقط 45 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی امام زمان و پسرم صلوات میفرستی مرسی😇💙💚                                                                              تیکر تولد دوسالگی پسرم 😇👼🎂🍼🍒

یه بحث الکی چند صفحه میره جلو کلی ام فحش و توهین توشه بعد صفحه ۷۰ و ۸0تازه اونو میترکونن نمیدونم ...

سرگرمی...

تنها معیار همینه 🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805
اره من گفتم بهت ولی اشکال نداره گاهی نزدیک پریودی هم پیش میاد

ممکنه بخاطر قرص تقویتی باشه؟

من احه ماه دیگه iui  میشم مهمه واسم بدنم رو مود عادی باشه بازی در نیاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا 😂😂 میگم من تقویتی میخورم .. ممکنه بخاطر اونا اینطوری شده باشم قرصایی ک میخورم

مجردی؟اگه مجردی که هیچ اگه متاهلی ممکنه این ماه دوتا تخمک ازاد شده باشن و یکیش دیرتر باشه پس مراقب باش امکان داره حامله بشی😂

2801