اول بارداری مبارک
بعد این میگو سوخاری که برات میگم دستور خودم هست ولی عالیه
میگو تمیز شده رو بریز تو ی ظرف گود
(پودر سوخاری خارجی پانکو رو بریز تو میکسر ی کم له شه و با پودر نان باگت قاطی کن اگر پودر پانکو نداری نون باگت رو خشک کن آسیاب کن یا از بعضی نانوایی ها ها آماده بگیر )
تخم مرغ و پودر سیر و سر قاشق چایخوری بکینگ پودر و فلفل و زردچوبه و ادویه میگو اگر داری و یقاشق از پودر سوخاری که آماده کردی و ی کوچولو زعفران ( البته الان که حامله هستی حذف کن )
همه رو بریز غذا ساز حسابی مخلوط کن و بریز رو میگوها بزار بالای ۴۰ دقیقه بمونه
بعد بزن تو پودر سوخاری و بزار تو روغن باشعله ملایم سرخ کن
اگر میخوای مجلسی بشه ی بار که زدی تو آرد دوباره بزن تو تخم مرغ و دوباره بزن تو آرد و بعد سرخ کن
قلیه میگو ،سبزی گشنیز و شنبلیله و پیاز و سیر خرد شده رو بریز تو روغن حسابی که سرخ شد زردچوبه و فلفل و ادویه میگو بزن و میگو ها رو اضافه کن بزار حسابی سرخ شه ی قاشق روغن بریز و بعد که سرخ شد دو تا گوجه رنده شده بریز آبش که کشیده شد تمر غذا رو بریز تو آب و حسابی با قاشق له کن و از صافی رد کن و آبش رو بریز تو خورشت ها ،اگر آبش کم بود آب اضافه کن بزار جابیفته