پپرونی
روی نون سس سالسا مهرام بریز پنیر بریز پپرونی و قارچ بچین
اخر سر که پخت روش سس چیلی تای کاله بریز با یکم عسل محشره
دومین پیتزا مرغ
سس این شکلی درست کن یک ق ع مایونز یک ق غ خامه یکم پودر سیر پودر پیاز اویشننمک فلفل و یک کوچولو ابلیمو
مرغت مکعب برش بده با پودر سیر و پودر پیاز و نمک و فلفل یک تفت بده
اول سس بریز بهد پنیر پیتزا بعد مرغ و یکپیاز حلقه شده و قارچ و زیتون حلقه سیاه
این دو تا خیلی خاصه
اگر دستور خمیر خوب نداری بگو تا بگم بهت
فقط درجه فر باید داغ داغ باشه که پیتزا عالی کراست بشه