یکی دیگر از روش های خشک کردن گل ها استفاده از مایکروویو به کمک سیلیکاژل است. ژل به حفظ شکل گل ها کمک می کند و قابل استفاده مجدد است. شکوفه های جداگانه گل مانند گل های مروارید ژربرا، گل های داوودی، گل های رز و لاله ها به خوبی به روش خشک کردن گل در مایکروویو می آیند.
این روش خشک کردن به حفظ رنگ و ساختار بهتر از خشک کردن هوا کمک می کند. شما همچنین می توانید از سیلیکاژل برای خشک کردن گل ها بدون کمک مایکروویو استفاده کنید، اما زمان بیشتری طول می کشد. ژل سیلیکا در ظروف بزرگ در فروشگاه های صنایع دستی و آنلاین موجود است.
شکوفه ها را از ساقه ها جدا کنید.
یک ظرف مناسب برای مایکروویو پیدا کنید که در مایکروویو شما جا شود و شکوفه های شما را نگه دارد. اطمینان حاصل کنید که این ظرف پس از خشک شدن برای غذا استفاده نمی شود.
کف ظرف را با یک اینچ ژل سیلیکا بپوشانید (ممکن است برای شکوفه های بزرگتر به مقدار بیشتری نیاز داشته باشید.)
شکوفه های گل را در ژل قرار دهید.
به آرامی ژل بیشتری روی شکوفه ها بریزید تا گلبرگ ها صاف نشوند.
ظرف را بدون درپوش داخل مایکروویو قرار دهید.
دما و زمان بسته به گل متفاوت خواهد بود. مایکروویو را با درجه حرارت کم روشن کنید و بگذارید 2 تا 5 دقیقه بماند. قبل از افزایش حرارت یا زمان، روند خشک شدن گل ها را بررسی کنید.
پس از خشک شدن گل ها، مایکروفر را باز کرده و در ظرف را بپوشانید.
ظرف را از مایکروویو خارج کرده و روی آن را کمی باز کنید تا هوا خارج شود.
بگذارید 24 ساعت بماند.
پس از 24 ساعت، ژل را با یک برس نرم از روی گلبرگ ها جدا کنید.
مه با اسپری اکریلیک برای محافظت.
نکته: گل های خشک شده به سرعت در برابر نور خورشید یا گرمای شدید محو می شوند. آنها را در مناطق خنک و دور از پنجره نگهداری کنید.