2777
2789
عنوان

میخوام خاطره بد امروز روز معلم رو بهتون بگم نظرتون رو بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 22 پست

[QUOTE=337513102]از اینکه من رفتم پشت در کلاس با بی احترامی کامل تا منو دید دستش رو اورد بیرون و گوشی رو بهم داد و مح ...[/QUOTE

شما میتونید هم مهربون باشید هم دوست بچه ها باشید و هم تو رفتارتون جدی باشی. 

لزومی نداره شما گوشیتون رو بدید دست دانش اموز 

ولی اشکال نداره در هر صورت بچه هستن ..نادیده بگیرید

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
[QUOTE=337513102]از اینکه من رفتم پشت در کلاس با بی احترامی کامل تا منو دید دستش رو اورد بیرون و گوش ...

چون میدونستم میخوان سورپرایز کنند بهشون گوشی رو دادم و اینکه احساس کردم جلوی بچه های نهم یکم تحقیر شدم چپن اصلا بهم محل ندادند و اخرش معلمشون که این رفتارا رو دیده بود گفت برید به معلم فارسیتونمرتبریک بگید که اومدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
روزتون مبارک خانم معلم مهربون اولا دیگه گوشیتون رو بهشون ندید به نظرم و‌ دوم این که نسل به نسل هی ...

ممنون عزیزم،شاید من زیادی حساسم چون زیادی بهشون محبت میکنم ،و زنگ اخر شد من باهاشون کلاس داشتم دختری که برنامه ریزی کرده بود برا جشن خجالت زده بود یه تیکه کیک گذاشته بود تو بشقاب نگام نمیکرد و تعارف میکرد کیک رو گذاشت رو میز و بدو رفت بیرون مثل اینکه خجالت میکشید از کارش چون همه ی بچه ها اومدن و منو بغل کردن و میگفتند خانم ببخشید جشن رو سارا گرفته ما گفتیم کارت اشتباهه فقط برا خانم زند میخوای جشن بگیری اونم قبول نکرده ما حتی بهش پول ندادیم ب جز چند نفر گفتم عزیزان من اصلا ناراحت نشدم ،😉هر طوری دوست دارید جشن بگیرید خیلیم عالی بچد جشنتون 

ممنون عزیزم،شاید من زیادی حساسم چون زیادی بهشون محبت میکنم ،و زنگ اخر شد من باهاشون کلاس داشتم دختری ...

نه گلم درکتون می‌کنم من خودمم زیاد حساسم اگر جای شما بودم ناراحت میشدم❤❤❤ای جانم بازم به معرفت اونا

دلی که رحمه زخمه💔

یک هفته بعد من باهاشون کلاس داشتم تا وارد کلاس شدم دیدم کلی گل رو سرم ریختند و همشون یه سرود قشنگ برام خوندند همه اومدن بغلم و چهار نفرشون هم برام کادو اوردن،فهمیدم چقدر بچه ها معصومند 

2804