2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه افسردگی حاد تو نوجوونی گرفتم که متاسفانه کسی بهم اهمیت نداد و خودم خوبش کردم یه افسردگی بدتر ...

من از جمع بدم میاد حذفاشون برام پوچه حس می کنم الان می میرم بی قرارمممم حوصله ی حموم و شونه کردن موهام و ندارم رفتم روانپزشک 3روزه دارم دارو می خورم شما می دونین چقدر طول می کشه اثر کنه

2803
3ماهه درگیرشم هر روز داره بدتر میشه

اگه از یه راه رفتید و حس میکنید مشکل به جای اینکه حل بشه داره بدتر میشه شاید وقتشه که راه حلتونو عوض کنید! راه های دیگه رو برید بالاخره به جواب میرسید...

یا اگه امکانش هست از یه نفر کمک بگیرید و صبور باشید 

هرچیزی که درونِ توست زیباست ، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"...شاد باش و از تموم لحظه های زندگیت چه تلخ چه شیرین لذت ببر،زندگی بی ارزش تر و کوتاه تر از اونیه که بخوای غمگین بمونی -_•" 
2804
من یه افسردگی حاد تو نوجوونی گرفتم که متاسفانه کسی بهم اهمیت نداد و خودم خوبش کردم یه افسردگی بدتر ...

چجوری درمانش کردین؟

به نظرت منی که الان۱۹ سالمه و پنج ماهه حالم خوب نیست ممکنه کل زندگیم نابود شه؟خیلی میترسم🥲

بعضیا گفتن از کم کاری تیروئیده یکی میگفت از تنبلی تخمدانه یکی میگفت سودای بدنت زیاده و... 

چکاپ دادم هیچ مشکلی نداشم. یه مدتم دکتر قرص آسنترا داد بهم ولی خوب نشدم

پارسال رفتم یکی از مرکز مشاوره های خیلی معتبر تست دادم افسردگیم و مراحلش مشخص شد و روان درمانی شروع کردم

هفت ماه به مدت بیست جلسه رفتم تقریبا پنج میلیون هزینه کردم

تا افسردگیم کاملا رفع شد اما تراپیست گفت زمینه اش همیشه باهات هست

به خاطر زمینه ژنتیکی و تربیت اشتباه و تروماهای کودکی

کلا تا آخر عمر باید مراقب خودم باشم الانم دنبال اینم راه زندگیمو پیدا کنم چون میدونم بی حرکت بمونم باز افسردگی سراغم میاد

من آدم عجیبی ام، مثل خودم یعنی ندیدم تاحالا. دوتا ورژن از خودمو معرفی میکنم. ورژن اول، نوع نوجوان دهه هشتادی و شاداب و هیجانیِ منه، عاشق آهنگای سلناگومزه، اوتاکوعه، رمان فانتزی نویس و گرافیسته، زبان انگلیسی کار کرده، یکم انیماتور بوده، یوتیوبگردی میکنه، تخیلاتش و کاراکتراش براش زنده ان، ذوق ذوقی و عاشق گوگولیجاته 🥰 پایه رقص و بیرونگردی و شهربازیه 😁 تکواندوکار بوده و... | ورژن دوم من، نوع بالغ و عاقله یه زن مذهبی و خونسرد که طلبه است، ازدواج کرده و مامان شده، چادریه، در مواجهه با مسائل عاقلانه تصمیم میگیره، کتاب خونده و مطالعه فلسفی داشته و سخنرانی گوش میده و دوره های مخصوص شرکت میکنه و جلسات اخلاق داره، عاشق شهدا بوده، عاشق مشهد و کربلاست و... | و من همه ی اینها هستم 😊 شاید خیلی های دیگه مثل من باشن و نتونن خودشونو خوب بشناسن. اما به نظر من ، ما باید همه جنبه های خودمونو درک کنیم و بپذیریم تا به آرامش برسیم 🌷 اتفاقا شاید دنیای بدون مذهب ترسناک باشه یا دنیای بدون رنگ و آهنگ، خشک و نچسب... من جفت شخصیتامو دوست دارم 🙃❤️
2805
2801