حالا قابلمه ای که برای پخت بادمجان پلو در نظر گرفته ایم را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه می کنیم. برای ته دیگ به سلیقه خود از سیب زمینی ورقه ای یا نان لواش یا هرچیزی که دوست دارید ولی پیشنهاد میکنم از سیب زمینی استفاده کنید روی ته دیگ را با برنج ساده پر می کنیم، سپس یک لایه مرغ و بادمجان سرخ شده روی برنج می ریزیم. در ادامه به همین ترتیب مواد را به صورت لایه ای داخل قابلمه می ریزیم. در لایه آخر باید از برنج ساده استفاده کنیم و میتونیم روش زیره هم بریزیم یا دارچین حالا درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. در ۱۵ دقیقه پایانی پخت برنج زعفران دم کرده و کره را اضافه می کنیم.