2777
2789
وای عزیزم این حرفا چیه، اضافی چیه، حتما خانوادت ناراحتن درد داری. گلم تو این عکس البته واضح نمیبینم ...

اطلاعاتتون برای دندونپزشکی بالا هست ، مرسی بابت راهنمایی 

هزینه جراحی بالاتره یا ریشه درمانی ؟

بنظرتون درد از این چهار تا دندونه یا ممکنه دندونای دیگه باشه ؟ چون فقط همین سمت درد میکنه  لام ...

من از عکسه خوب متوجه نشدم، نتونستم خوب زوم کنم، ولی دندون ۳ هم باید بررسی بشه، انگار تحلیل داخلی داره، البته گلم از رو عکس تنها نمیشه چیزی گفت معاینه کلنیکی به اضافه گرافی

علاوه بر چیزایی که گفتم دندون ۶ اورهنگ داره که گیر غذایی ایجاد می کنه.

دندون ۷ رو هم باید کلنیکی بررسی کنن، با اب سرد هم درد داری؟

ان شالله زودی مشکلت حل شه گلم.اگه متوجه شدی دردت از چی هست یه لطف کن به من هم بگو گلم

خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اطلاعاتتون برای دندونپزشکی بالا هست ، مرسی بابت راهنمایی  هزینه جراحی بالاتره یا ریشه درمانی ؟

خواهش میکنم

دندون با دندون برای درمان ریشه هزینه هاش فرق داره.من خیلی نمیدونم هزینه ها چطورن

من از عکسه خوب متوجه نشدم، نتونستم خوب زوم کنم، ولی دندون ۳ هم باید بررسی بشه، انگار تحلیل داخلی دار ...

ماشالله بررسی هاتون عالیه 

آره دندون شماره ششم کلا انگاری شله و خوب باهاش نمیتونم غذا بخورم و خیلی نخ دندون میکشم آشغال گیر میکنه 

میشه درد از دندون سه باشه ؟

خدا رو شکر شما تو سایت تاپیک رو دیدید :)

حتما بعد تشخیص بهتون اطلاع میدم ، مرسی

2804
ماشالله بررسی هاتون عالیه  آره دندون شماره ششم کلا انگاری شله و خوب باهاش نمیتونم غذا بخورم و ...

مرسی عزیزم.

احتمالا از همون دندون ۶ باشه چون میگی لقه، تو عکس هم تقریبا مشخصه.

ممکنه

من از عکسه خوب متوجه نشدم، نتونستم خوب زوم کنم، ولی دندون ۳ هم باید بررسی بشه، انگار تحلیل داخلی دار ...

نه با آب سرد و گرم مشکلی ندارم 

ولی وقتی چایی یا مایع گرم میخورم کنار دندون میگیرم یک حس آرامبخش بهم میده ، فک میکنم آرومش میکنه 😂

💕

میدونه چیش برام عجیبه ؟ بعد یکماه که از دردش خلاص شده بودم ، دوباره برگشت ، خدایی علتش چی بود ؟ یعنی ورم لثه کمتر شده بوده یا عفونت دندونم خشک شده بوده ؟