آها من مرغ بریان شده رو این جور طعم دار کردم عالی شد....تیکه تیکه اش نکردم البته....توشو کامل پاک کردم خوناش رو....چند بار شستمش....اون خونا بمونه بوی بدی می گیره....بعد سس مایونز رو زدم به همه جاش حتی داخلش....کلی پیاز خلال شده ریختم داخلش با برگ بو که یه کم بخارپزشون کردم برگا رو بوشون در اومد....فلفل دلمه ای هم رنده کردم تفت دادم که بوش در بیاد زدم به دور و اطرافشون و داخلشون....روغن زیتون....پودر سیر،،پودر پاپریکا،،زردچوبه،،فلفل سیاه و اینا رو زدم بهش....پاهاش رو بستم و گذاشتم تو پلاستیک و با همون پلاستیک گذاشتم تو قابلمه تو یخچال ۴۸ ساعت موند خیلی خوب شد هر چی مرغ کوچیک تر باشه بهتر می شه.