2733
2739
خوبه که وقتی میخوای ببری کیک رو فشارنده دستتوکمی بیاربالا بعدببرجلو نحوه بریدن هم مهمه نوش جونت اسی ...

ممنون عزیزم ولی توفکرم ازچی بوده چون باید خیلی آروم میبریدم 

ممنون عزیزم ولی توفکرم ازچی بوده چون باید خیلی آروم میبریدم 

اردت بنظرم زیادبود واینکه بکینگ پودرت هم زیادبوده ولی عکسشوهم نگاه میکنم برشته شده شاید واسه اونم باشه 

گاهی انسانم آرزوست
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



2728
2738

دیدم گلم کیکتو 

کلا دستورت غلطه همه چیت اشتباهه با این رسپی که میگم درست کن هروقت کیکت خوب شد برام دعا کن 

پیمانه :لیوان فرانسوی 

دولیوان ارد قنادی الک شده 

۴ عدد تخم مرغ درشت یک لیوان سرخالی شکر 

بکینگ یک قاشق غذاخوری وانیل یک قاشق پر چای خوری 

روغن مایع نصف لیوان اب جوش یک لیوان تخم مرغ و شکرو وانیلتو ۷ دقه باهم بزن دورگیری یادت نره روغنتو اضافه کن وبادور کند همزن بزن واب جوش رو که میریزی همزنو به همه جای کیک بکش که تخم مرغت نپزه اردو تو سه مرحله الک کن و با همزن خاموش یا لیسک دریک جهت هم بزن طوری که هیچ گلوله ی اردی نمونه ظرفتو کاغذ روغنی بنداز یا چرب و ارد پاشی کن داخل توستری که از قبل گرم شده بزار دماشم بیار پایین اروم اروم بپزه ۴۵ دقیقه بافتش بخاطر اب جوش پنبه میشه 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687