سلام😄خیلی ساده و خوشمزه س و من هر ازگاهی درست میکنم و گاهی خالی میخورم احتمالا کالریش کم باشه و سیر کننده موادشم گیاهیه همه،دستورشو برای یه دوستی تایپ کردم گفتم شاید خوب باشه که اینجا هم به اشتراک بگذارم،اگه خوشتون اومد برای نفر بعدی که وارد تاپیکش میشید یه ارزوی خوب بکنید لطفاً💚❤️😍
خب بریم سراغ دستور تهیه
یه پیاز 🧅متوسط رو نگینی تا جایی که یه کم سبک بشه سرخ میکنم ن🧂🌶️ 🥫نمک فلفل زردچوبه (تو اون قوطیه مثلا زردچوبس😄)بهش اضافه کرده دو سه دیقه تفت میدم یه قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه و دو سه دیقه دیگه تفت میدم حالا سه تا کدوی متوسط رو که اونا رو هم نگینی یا حبه قندی بسته به سلیقه خودتون خورد کردین اصافه میکنم یه نیم استکان اب میریزم میزارم چند دیقه با شعله ملایم تا با همون اب و اب خودش نرم بشه بعد دوتا گوجه متوسط 🍅🍅رو که پوست گرفتم ورنده کردم رو بهشون اضافه میکنم و بازم اجازه می دم گوجه ها هم نرم بشن وقتی مواد نرم شدن و به خوردهم رفتن حالا در ظرف رو باز میذارم اگه نیازه و دوسدارم یه کم دیگه روغن اضافه میکنم و حالا میذارم ابش تبخیر بشه و یه کم سرخ بشن مواد و بعد با سبزی تازه ترجیا ریحون بنفشو(به قول شیرازیا😄)و نون (که به نظرم لواش بهتره)نوش جان میکنیم
نکته:میزان پخت بستگی به خودتون داره که میخوان ظاهر مواد حفظ بشه یا له و نرم شه روغنشم همونطور که میدونین قابل تنظیم هم میشه با هم روغن اولیه پیاز داغ پختش هم میتونید اخر کار یه کم اضافه کنید فقط اینو بدونید که کدو اخرش یه کم روغن میندازه پس زیادی نریزید.
نوش جان