ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.
من شخصا هر مدل برنج ایرانی بگیرم یک ساعت قبل بدون نمک با آب داغ خیس میدم بعدم آب دو سه برابر حجم برنج میزارم جوش بیاد نمک رو اندازه میکنم میزارم بجوشه (چشمی میدونم کی بسه براش)بعدم آبکش میکنم و از همون آب برنج به اندازه لازم با روغن میدم روی برنج و دم میدم همیشه عالی میشه
برای ی پیمونه برنج کته چقدر آب بریزم؟از قبل هم تو آب نمک بزارم؟چجوری میپزی
من چشمی میریزم.ولی مادرشوهرم یادم داد یک بند انگشت و نیم رو سطح برنج اب وایسه.ولی من یه بند انگشت اب میذارم بمون هیا کمتر.اخرسر اگ لازم بود اب اضافه میکنم.خیسم نمیکنم برنج و.همون لحظه درست میکنم.حتی واسه۲۰نفر هم همینجوری کته میکنم خوب درمیاد
از همون آب برنج به اندازه لازم با روغن میدم روی برنج و دم میدم همیشه عالی میشه منظورم این هیت ک آب ...
اره بلافاصله تا داغ هست به اندازه نیاز که برنج خام یا شفته نشه با روغن ترکیب میکنم میدم روی برنج و دم میزارم پنج دقیقه اول با حرارت بالا تا آب بلافاصله تبخیر بشه و برنج به هم نچسبه و دون بشه و بعد حدودا چهل دقیقه با حرارت کم
ببین عزیزم اصلا نیازی نیست تو آب نمک بزاری من خودمم شمالیم ۱۰ ،۲۰ دیقه ک میخوام برنج بپزم برنج خیس میدم بعد ابشو قشنگ عوض میکنم چند بار میزارم سر گاز نمک میزنم تا جوش بیاد برنج ک قشنگ از اون حالت خودش در اومد نرم شد آبکش میکنم