2733
2739
عنوان

چرا میگن قورمه سبزی جنوب معروفه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2227 بازدید | 145 پست
لیوه فحشه؟ کلو و لیوه اکثرا اصلاح رو زبون لراست  خدا شفات بده

داخل گوگل مترجم لری هست...

صفتی است که برای کسی به کار می رود که با حرکاتی غیرعادی مانند مالیدن خود به دیگری یا دست زدن به صورت او نوعی حس عجیب خود را ارضا می کند و تقریبا کنترلی بر این اعمالش ندارد.
البته این واژه در زبان لری به معنای دیوانه می باشد.
1- بي مزه، خنك، لوس 2- هرزه گرد، هرزه گو

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترجمه کن فحش هایی که دادم؟


صفتی است که برای کسی به کار می رود که با حرکاتی غیرعادی مانند مالیدن خود به دیگری یا دست زدن به صورت او نوعی حس عجیب خود را ارضا می کند و تقریبا کنترلی بر این اعمالش ندارد.
البته این واژه در زبان لری به معنای دیوانه می باشد.
1- بي مزه، خنك، لوس 2- هرزه گرد، هرزه گو

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
داخل گوگل مترجم لری هست... صفتی است که برای کسی به کار می رود که با حرکاتی غیرعادی مانند مالیدن خو ...

کامنت نوشتم اونو بخون بعدشم دمتو بل با احترام 

هیچ بی احترامی نکرد بهت از نظر من 

توهم جو گرفتت عجیبه تو خوزستانی و نمیدونی کجا این کلمه بکار می‌ره 

نترس که با دیگری خو کند او با تو چه کرد که با اون کند🙂
2742
2740
ممنون از توضیح کاملت واسه دونفر چقد روغن ؟

دونفر نداریم ما یک کیلو سبز میکنیم مثلا من یک کیلو رو سه بسته میکنم واس سه سری واس سه نفر واس دو نفر هم همین ناهار درست کن شام هم بخور اصلا قرمه فرداش هم بخوری خوشمزه تره.اول پیاز سرخ کن گوشتتم اگ قرمز از قبل بپز تو پیاز سرخ کن اگ مرغ فقط سینش خوب میشه بعد ک گوشت پیاز سرخ کردی سبزی های سرخ شده هم قاطی کن ی دقیقه با هم تفت بده بعد لوبیاهات هم که از قبل پختی ولی زیاد نپخته باشی ک وا بزن تو غذا و مزه کاه برن بهش پخته باشن و سالم باشن قاطی میکنی آب گوشتت یا آب خالی اگ مرغ بریز توش از اون ور دو تا لیمو امانی رو سوراخ کن بزار تو آب داغ تا ده دقیقه بعد بزار تو غدات ها آب هم زیاد نریز دو انگشت از موادت رد کنه میگن اجاق کم کن اما با اجاغ زیاد ک قل قل کنه هم خوشمزه میشه ب نظرم اگ عجله داری اگ ن بزار یک ساعت یا بیشتر رو اجاغ کمی بیشتر از برنج.من معمولا با شعله زیاد درست میکنم بهتر در میاد عالی میشه تا وقتی بزارش ک یکنواخت بشه ابکی نباشه انگار کش میاد اونجوری 

ما دوست خوزستانی چندتا داریم

همون سبزیایی که ما میریزیم میریزن ولی ازخوداهواز مثلا.

میگن سبزی های جاهای دیگه بی مزه س.

وخب من خودم امتحان کردم واقعا راست میگن اون عطر وطعم رو توسبزی های خودمون ندیدم.

براهمین هرغذایی باهاش بپزیم خب طبیعتا خوشمزه تر میشه دیگه.خیلی خوشمزه تر

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز