هر تیکه مرغی که دوست دارین رو بزازین یکم بپزه ( کف و اون آلودگی ش در بیاد اوکیه )
زعفران دم کنین
تو یه لگن پیاز رو خلالی کنین + زعفران دم شده + آب لیمو + ادویه ( اگه ادویه مخصوص جوجه دارین بزنین عالی میشه) +نمک + سس مایونز
این مواد و قشنگ با دست مخلوط کنین
بعد تیکه های مرغ رو بزارین روش و دوباره مخلوط کنین
برترین یخچال دو ساعت بمونه
بعد سیب زمینی خلالی کنین
این مرغارو بزنین به جوجه گردون فر
و سیب زمینی ها هم با قلمو روغن و ادویه بزنین بزازین تو سینی فر زیر جوجه گردان که مرغ ها دارن میپزن
اون عصاره و آب مرغ موقع پخت میریزه روی سیب زمینی ها و طعمشون عالی میشه😍😋( دیگه آلودگی مرغ هم گرفتین و نگران نیستین خونه بریزه روی سیب زمینی)
بعد ۱ ساعت یه مرغ بریونی و سینی پر سیب زمینی خوشمزه دارین😍
بچه تا عاشقش میشن حتی مرغ هم نخورن اون سیب زمینی رو میخورن که عصاره مرغ داره
بعد پخت میتونین کره آب شده رو با قلمو روی مرغ ها بزنین (اختیاری)
نوش جون. ❤️