ممنونم 🤍🙏🏻
پودر کیک آماده گرفتم نوشته بود سه تا تخم مرغ سه چهارم لیوان آب یا شیر و نصف لیوان روغن به آرد اضافه کنم اول تخم مرغ ها رو خوب هم میزنی که پف کنه و رنگش روشن بشه بعد آب یا شیر و روغن رو اضافه میکنیم و چند دقیقه با همزن میزنی بعدش هم که کم کم آرد اضافه میکنی و هم میزنی تو فر بخوای بزاری ۲۰ دقیقه قبل رو درجه مخصوص کیک میزاری تا فضا گرم بشه بعد مواد رو که تو قالب ریختی به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه میزاری بمونه موقعی هم که خواستی کیک رو در بیاری اول چاقو یا خلال دندون فرو کن تو کیک وقتی کشیدی بیرون اگه مواد کیک چسبیده بود بهشون که یعنی وسط کیک نپخته هنوز باید بزاری بیشتر بمونه ولی خب معمولا تو همین مدت زمان مبپزه به شرطی که رو درجه مناسب باشه من گذاشتم تو قابلمه روی شعله کم کیکمو پختم