مواد لازمش
پودر کاکائو 3 ق سرپُر
آرد2 پیمانه(پیمانه لیوان فرانسوی)
شکر 1و نیم پیمانه
شیر گرم 1و نیم پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
تخم مرغ دمای محیط رسیده 4 عدد درشت
وانیل 1 ق چای خوری
بکینگ پودر 1 و نیم ق چای خوری
ابتدا فر با دمای 185 درجه روشن کن
کف قالب کاغذ روغنی بنداز
آرد با بکینگ پودر 3 مرتبه الک کن،
توی ظرفخشک و تمیز تخم مرغ ها رو با وانیل با همزن برقی بزن جوری که مثل خامه بشه.
توی یه ظرف جدا شکر و شیر و روغن و پودر کاکائو بریز و با چنگال یا همزن مخلوط کن تا یکدست بشه و شکر دون دون نباشه داخل.
حالا از این سس کاکائویی 1 پیمانه جدا کن برای بعد از اینکه کیک پخت ذوی کیک بریزی.
بعد باقیه سس را داخل تخممرغ های هم زده بریز و آرد را کمکم بهش اضافه کن و در یک جهت آرام هم بزن تا کامل مخلوط بشه و هیچ دونه آردی داخلش نمونه.
بعد هم مواد رو داخل قالب بریز و بذار 50 دقیقه تا 1ساعت توی فر برقی بمونه.
بعد از پخت از فر دربیار و از قالب خارجش کن و کاغذ روغنی زیرش رو در بیار دوباره بنداز داخل قالب و با سیخ چوبی سوراخ سوراخ بزن و اون 1 لیوان سس که کنار گذاشته بودی کم کم روی کیک بریز تا به خورد کیک بره.
تمام