zizi_zohi مدیر استارتر عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 1184 عنوان چرا باید برنج قبل پخت خیس بخوره؟ 110 بازدید | 11 پست چرا به نظرتون؟ و اینکه برنج ایرانی رو چند ساعت خیس میکنید؟ 1403/02/07 | 09:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیبی_کیوت عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 21759 چون خیس نشه سفت میشه " از آن ها که تسلایشان می دادم غمگین تر بودم ..."
zizi_zohi مدیر استارتر عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 1184 چون خیس نشه سفت میشه چند ساعت باید خیس بخوره؟
loosnonor عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 63420 برای اینکه ری کنه و پربرکت بشه ،من ایرانی رو نیم ساعت الی یک ساعت خیس میکنم
njm69 عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 1883 چون ذات برنج آب پذیر هست و با خیسوندن دونه های برنج آب روتوی خودشون ذخیره میکنم و باعث میشه اصطلاحا بیشتر ری کنه
dj_bano عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 2717 موقه جوشیدن زودتر نرم میشه و یکنواخته وقتی خیس کنی ولی غیر اون تایمش طولانی تر میشه و حس میکنی خشکهدوساعت من خیس میزارم
خیلیبینامم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 2163 جدا از همه حرفا دوستان. خیس موندن برنج با نمک باعث میشه سمومی که برنج داره خصوصا برنجهای هندی و پاکستانی دفع بشه.
lili90m عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 39872 بهتر در میاد ...من ۱ ساعت معمولن میزارم خیس بخوره اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
آباندختی عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3594 من میخوام عدس پلو درست کنم ساعت 9 صبح برنج خیس کردم ، ساعت 11 میپزم
zizi_zohi مدیر استارتر عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 1184 من میخوام عدس پلو درست کنم ساعت 9 صبح برنج خیس کردم ، ساعت 11 میپزم منم ۹ گذاشتم خیس بخوره نمیشه ۱۲ بپزم؟
آباندختی عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3594 منم ۹ گذاشتم خیس بخوره نمیشه ۱۲ بپزم؟ هر ساعتی دلت خواست بپز ، مهم اینه که برنج خیس خورده و نرم و مغز پخت میشه نوش جونتون