2733
2739

منظورت خوشرنگه؟؟سبز تیره؟؟

چون سبزیو نسوزنونی خوبه دیگه. کاریش نمیشه کرد که خوشمزه بشه یا نشه

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728

من خوب قورمه سبزی میپزم.

سبزبشم از قبل سرخ نمیکنم.موقعی که میخوام خورشت بپزم همون لحظه با روغن یه مقدار زیادتر از معمول سرخ میکنم طوری که رنگش سبز تیره بشه.بعدش یکم اسفناج و شنبلیه اضافه میکنم.

اخر پختم یه مقدار شنبلیله توی روغن تفت میدم میریزم روش.

شنبلیله زیاد نمیریرم شاید کلن یه قاشق غذاخوری برای هشت نفر

یه کیلو سبزی رو حدودا چند دقیقه سرخ کنم؟ رو شعله خیلی کم

بستگی داره چقد آبدار باشه سبزیت 

بذارش رو شعله ملایم بمونه بهش سر بزن همش بزن که ته نگیره هرچقدر بیشتر بذاریش قرمه سبزیت خوشمزه تر میشه

شـوخـی زیـاد مـیـکـنـم
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز