طرز تهیه ی زرشک پلوی خوشمزه ام الان میگم بهت:
اول از همه پلو ، برنجو ۴ بار بشور همینجوری تو دیگه بدون آبکش اگه دوست داری بعد توش آب بریز و نمک بذار دم بکشه این هیچی
تا برنج آبش خشک شد و دیدی آب ندارهاگه زعفران داشتی از نیم ساعت قبل ی لیوان برمیداری توش یخ میریزی و زعفران توش میندازی بعد ۱۰ دقیقه بهش با ریختن آب جوش شوک وارد میکنی و ی ربع منتظر میمونی یا ۱۰ دقیقه که رنگش باز شه
بعد اگه دوست داشتی همون زعفرانو میریزی رو برنج که رنگ دار میشه اگه نه و میخوای کارتو راحت کنی ی رنگ پلو خوراکی بگیر بریز روش
میریم سراغ خورشت ، از قبل مرغو بذار بجوشه با آب بعد مرغو جدا کن و برشته سرخش کن
بعد آب مرغو دور نریزیااااااا بریز توی یه آبکش زیر آبکش دیگ بذار که آب مرغ بره تو دیگ آشغالاش بمونه رو آبکش
حالا اون آب مرغو بذار رو شعله تا وقتی که فکر کردی رنگ آب مرغ خوب شده رب انار و رب گوجه بهش اضافه کن رب آلوچه ام بود قبوله
قشنگگگگگ بذار شیره پس بده ی یه ربعی
از قبلم زرشکو بدون روغن رو شعله کوچیک تفت بده
حالا کنار پلوت اون خورشت چشم زن خوشمزه رو سرو کن و زرشکم ی ظرف جدا بریزززززز😂😂😂💚