گوسفندی طعمش بهتره اصولا گوشت گوسفندی زیاد گوشت نداره ولی گاوی گوشت خالص و بزرگه ولی گوسفند
گوشتش کمتره
اول یکم پیاز بریز تو زود پز سرخش کن یکن زردچوبه بزن بعد گوشتت اضافه کن بهش و هم بزن تا یکم گوشت طلایی بشه
بعد یکم رب بزن تا رب سرخ بشه رنگ پس بده ادویه فلفل و هرچی خواستی بزن فقط نمک نزن
نخود لوبیا ی لیوان معمولی بسته بریز توش قاطی کن و اب بریز توش کم کم آب بریز که خیلی نشه
بعدم درش ببند تا بپزه حدود ی ساعت زمان میخاد برای گوشت گوسفندی
بازش کن گوشت تست کن ببین پخته یا نه
اگه پخته بود بریز توی ی قابلمه و دوتا دونه سیب پوست بگیر خورد کن بریز توش و نمک اون موقه بزن و فلفل ادویه هرچی کم بود بزن