ببین این مرغ رو میگم درست کن عالی میشه
البته یه سوال میخوای آب دار باشه یا نباشه؟
اگر میخوای خورشتی باشه اول مرغتو با پیاز و سیر و زردچوبه و نمک بزار خوووب بپزه بعد تو روغن سرررخ سرخش کن
بعد پیاز ریز اگر خودر کن داری تو خورد کن بزن تا ریز شه بعد همون تازه ک مرغاتم توشه پیازو بریز و بزار اب پیاز بره به خوردش و همزمان کنار سرخ شه خیلییی هم نمیخوای بزاری سرخ شه یکم سرخ شه کافیه حالا رب و ادویه بزن بزار ربش توش رنگ باز کنه بعدش یکی دوتا تیکه فلفل دلمه و بعد اب خیلی کم جوری ک تا نصف مرغا بیاد اخه مرغا پخته بزار یه ده پونزده دقیقه قل بزنه و جا بیوفته و تمام (در ضمن تو روغن ریختنم کم نریز تا مجلسی تر باشه و خوشمزه تر )
اینم بدون وقتی خاموشش کردی ی مقدار بهش تایم بده بمونه خیلی خوشمزه و جاافتاده میشه ی مقدارم زعفرون بزن بهش