پیاز تو روغن تفت میدی طلایی ک شد زردچوبه و فلفل میزنی گوجه هایی ک نگینی ریز کردی میریزی صبر میکنی ابش کشیده شه بعد دوقاشق رب میزنی میذاری تفت بخوره بوی خامیش بره من قبلا توش سیب زمینی هم میزدم ولی الان بخاطر دیابتم حذفش کردم دلبخواهیه . وقتی ربت تفت خورد نمکتو اندازه کن و برنج رو ک شستی میریزی و اب میریزی سرش تا ۱ نیم بند انگشت روش اب بگیره . زیرشو کم میکنی اب غذا کم کم خشک شه بعدم دم میکنی نیم ساعته یا ۴۰ دقه ای حاضره . زیرش باید کم باشه