ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
تا حالا غذاشو نپختم ولی یبار خیلی وقت پیش که دبیرستان میرفتم روز آخر مدرسه که امتحانمون رو دادیم یه عالمه باقالی شسته شده گذاشته بودن تو دفتر که پاک کنیم و خورد کنیم 😂😐
این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه: دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟ طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.! یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :)
من پوست سبزرویی رومیگیرم. بعد میشورم. دیگه پوست خود باقالی رونمیگیرم. بسته بندی میکنممیذارم فریزر.هر وقت خواستم باقالی پلو بپزم. اون پدست روی باقلاهم میگیرم.وحتما با اب جوش باید بذاری بپزه.با اب سرد اصلا نمیپزه
پوست سبز اول رو بگی.دومی رو وقتی دانه باقالی رو نصف کردی بگیر..مغزشو ک بدون پوست شد بشور تا ابش بره.بسته بندی کن واسه تو فریزر...وقتی برنجو ابکش کردی همراه برنج یا یکم دیرتر بریز تا بجوشه..وصت ابکش لابلای برنجت شوید بزن