غز رو بزار باپیازو نمک آبپز کن تا کامل بپزه و آبش تموم بشه تو ظرف روغن بندازه بعد تو روغن خودش سرخ کن بعد مغز گردورو آسیاب کن و یه دونه پیاز بزرگم رنده ریز کن آبشو بگیر باترشی انارو نمک و فلفل بزن به مغز گردها بزار تو شکم غاز اگه درسته اگه تکه کردی بزار کنار گوشتا آب پیازتو با نصف لیوان آب و یکم ترشی انار مخلوط کن بریز رو گوشتا بزار دم بکشه بشه لونگی غاز یا بدونه مرحله اب پیاز بزار لای پلو بشه باسترماپلو بخور نوش غذای اصیل آستارا باسترماپلو