گوشتش گوسفندی باشه
لپه رو جدا با رب سرخ کن و بنا به اینکه لپه ات زمان پختش چقدره به گوشت اضافه کن
هل و چوب دارچین و زعفرون رو باهم دم کن بزار نیم ساعت بمونه یه ساعت آخر به خورشت اضافه کن
لیمو عمانی رو سوراخ کن بنداز تو آبجوش تلخیش بره بعد به خورشت اضافه کن زمانی که نه زیاد له بشه نه سفت بمونه
نیم ساعت آخر هم یه قاشق گلاب بهش اضافه کن
بادمجون پوست بکن بعد نمک بزن بزار نیم ساعت بمونه بعد قشنگ با دستمال پارچه ای خشکش کن که هم اینجوری تلخیش میره هم روغن اضافه جذب نمیکنه
پیاز و سیر یه تفت بده بعد ادویه و رب رو اضافه کن سرخ که شد آب اضافه کن یه کم به جوش اومد بادمجون ها رو داخلش بزار زیرش کم کن بزار قشنگ جا بیفته