دستپخت من نسبتا خوبه
نمک غذا رو به اندازه اما خیلی مهم به موقع بزن چون مزه غذا با نمک درمیاد
ادویه برای همه غذاها لازم نیست همون زردچوبه و فلفل برای اکثر غذاها کافیه
من تو غذاهای گوشتی یه تیکه کوچیک دارچین می اندازم بوی زهم رو میگیره
من زعفرون رو فقط برای مرغ نگه میدارم چون اصلا با هیچ چیز دیگه خوشمزه نمیشه (نظرمن)
آب غذا به اندازه باید ریخته بشه. غذا نباید انقدر بجوشه برای اینکه آبش کم بشه
مایه ماکارونی یا لوبیا پلو رو آب نریز. این دو تا پیازداغش هم باید دوبرابر غذاهای دیگه باشه