اره قشنگ جا میوفته ..
من برا ۴ نفر یه پیاله ماست خوری سر پر میریزم
قابلمه رو پر آب میکنم ..چون دیگه نیاز ندارم آب بریزم
وقتی عدسا پوستون کنده شد و حس کردنی دارن میپزن
پیاز سرخ کن ی قاشق رب و زردچوبه و نمک بزن
بعد بریز تو عدسا ...آتیش یکم تند کن تا آبش یکم بخار شه
بعد کم کن ...دو ملاقه عدس در بیار بریز تو ظرف با گوش کوب بکوب بریز تا لعاب درست کنه ...بزار بمونه رو شعله تا زمانی که آبش رفت ...البته حالت شل مانند ...من خودم ترکه کوهی (لرا میدونن چیه) تو روغن تفت میدم میریزم روش معرکس