چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
من تا حالا قارچ فریز نکردم و تجربه ندارم گوگل کن ببین چطور بهتر میمونه
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بعد بریز تو قابلمه درحال جوش بهش نصف استکان آبلیمو یا سرکه سفید و یک قاشق نمک اضافه کن پنج دقیقه که جوشید آبکش کن بعد بلافاصله تا داغه بریز تو ظرف آب و یخ چند دقیقه هم تو آب یخ بمونه بعد آبکش کن بذار آبش بره فریز کن