کره رو بذارتو یه قابلمه بذار روباز زیرشو روشن کن شعله اش کم کن بذار یواش یواش آب شه مواظب باشه نسوزه بعد که کاملا آب شد یکم جوش خورد خاموش کن بذارسرد بشه بریز تو جا استفاده کن
ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
مامانم کره رو میذاره توقابلمه و روی گاز زیرشو کم میکنه مثلا چهار پنج ساعت رو گاز میمونه،انقدری جوش میخوره تا روغن زرد رنگ و شفافه شفاف میشه،بعد خوت میبینی دیگه وقتی جوش میزنه حتی جوش هم سفید رنگ نیست و اونم شفافه