2737
2739
عنوان

یه سوال اشپزی

145 بازدید | 9 پست

وقتی داریم گوشت میپزیم ماهیچه باید تا کله ش آب بریزیم تا بپزه؟ یا اینکه نصفش آب باشه قسمتای بیرون آبم با بخارش میپزن؟

هر چه از دوست رسد نیکوست...

ما میپزیم بدون اب با حرارت خیلی کم با ابی که خودش میندازه و اب پیاز میپزه اگرم خواستی نهایت یکی دوتا لیوان اب با حرارت کم زیاد اب نریز بی مزه میشه

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 نصف نی نی سایت منو با امضام میشناسن من همونم هاااااا اما با کاربری جدید بقیه همه فیکن😌😌😌
ما میپزیم بدون اب با حرارت خیلی کم با ابی که خودش میندازه و اب پیاز میپزه اگرم خواستی نهایت یکی دوتا ...

ناموسا؟

فک میکردم قسمتای بیرون آب نمیپزن برا همین تا کله ش آب میریختم

هر چه از دوست رسد نیکوست...

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728

هر دوتاش میشه مشکلی پیش نمیاد

من عاشق دوقلو ام یعنی میشه یه روزی بیام بگم دوقلوهای منم تو راهن 😍😍منتظرتونم خوشگلای من 😍😍اگه اهل کتاب خوندن هستی کتاب های خوب به منم معرفی کن❤️اگه سوال درمورد پرنده داری میتونی از من سوال کنی من پرورش دهنده عروس هلندی هستم❤️اگه سوال درمورد کیک تولد داری بازم میتونی از من سوال کنی چون من یه قناد خونگیم😍❤️لطفا اگه گروه یا کانال انرژی مثبت دارین به منم معرفی کنید❤️من امسال میخوام شغل خودمو حرفه ای تر،از همیشه راه بندازم لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستین مرررسی❤️❤️
ناموسا؟ فک میکردم قسمتای بیرون آب نمیپزن برا همین تا کله ش آب میریختم

نه بابا 😆 گوشت خودش اب میندازه زیاد

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 نصف نی نی سایت منو با امضام میشناسن من همونم هاااااا اما با کاربری جدید بقیه همه فیکن😌😌😌
منم اصلا اب نمیریزم پیازش اب میندازه ولی باید خیلی حواست بهش باشه حرارت کم سه چهار ساعت زمان

آبش کم نمیشه موقه خوردن؟

این سری من یه فنجون آب ریختم خوبه؟

سریای پیش تا سر گوشتا آب میریختم غرق میشدن ولی خب یه آب بی مزه میشد

هر چه از دوست رسد نیکوست...
2740
ناموسا؟ فک میکردم قسمتای بیرون آب نمیپزن برا همین تا کله ش آب میریختم

بستگی به زمان پخت داره.

وقتی بذاری با آب خودش بپزه و باید مدام نیم ساعتی یه بار زیر و روش کنی ته نگیره. هر نیم ساعتم یه لیوان آب بهش بدی.

تازه بستگی داره گوشت دیر پز باشه یا بره باشه.

مثلا گوشت گوساله بعضی شهرها یکساعت و نیم تو زودپز بازم خوب نمیکنه.


اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687