باقالاقاتق رو شمالیا باید بگن
من شیرازیم . ما شیرازیا باقله سری اول که میاد میگیریم برای نوبرونه در حد گرمک و اینا یا نهایتا به وعده باقالی پلوو . مربوط به یکی از شهرای استانمونه به نام فسا . میگن بهش باقله فسا .
بعد از اون یه مدت بعد سری جدید میاد بهش میگن باقله شهری . اون ریز و درشت قاطی داره ریز و متوسط رو به ریزشو جدا میکنیم فریز میکنیم برای پلو درشتاشو گرمک میکنیم با گلپر و اینا که گفتی . بعد از اون دیگه یهو همه باقله ها درشت و کپل میشن دیگه برای برنج مناسب نیست برای همون باقله گرمک خوبه فقط