2733
2739

یکی سفیده تخم مرغ تاثیر داره 

یکی بکینگ پودر 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2731

مگه چجوری درست میکنی که خوب نمیشه؟! 

ببین اگه بکینگ پودرت زیادی مونده باشه 

خاصیتش ازبین میره یا اگه بیشتر از نیاز بریزی بازم 

خاصیتش از بین میره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بنگ پودر زیاد باسه ینی

تخم مرغ هم اگه سفیده رو جدا کنی و انقد هم بزنی که خامه ایی بشه و از ظرف نریزه باعث پف کیک میشه بشرطیه آخرش وقتی مخلوط میکنی با مواد خیلی همش نزنی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بنگ پودر زیاد باسه ینی

قالبتم مؤثره اگه فقط 1 سوم قالبت مواد کیک باشه 

کیکت خوب پف نمیکنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
2738
بنگ پودر زیاد باسه ینی

باید حواست باشه تو قالبی کیک بریزی که 3 سومش رو پر کنه اینطوری پف کیکت خوب میشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

چند نکته خیلی تاثیرگذاره

همه موادت باید هم دمای محیط باشه 

شیرت یکم خیلی کم ولرم باشه تاکید می‌کنم خیلی کم

آخر کار اگر دیدی موادت سفته یه ته لیوان آب اضافه کن و بعد قاطی کن یکدست بشه

بکینگ پودر هم تاثیر داره

نیم ساعت اول داخل فر اصلا در فر رو باز نکن حتی المکان اصلا باز نکن 

فر رو خاموش کردی تا یه ربع از فر در نیار 

دو سوم ارتفاع قالبت باید پر باشه که خوب پف کنه


بنگ پودر زیاد باسه ینی

نه زیاد باشه پفش میخوابه، کم باشه خمیرمیشه.. 

برای 2پیمانه، 1ق غ خوری سرخالی کافیه جانم.. 

توی تاپیکمم هست، رسپی برداشتی صلوات و نشربااسم خودم فراموش نشه لطفاً گل. 

موفق باشی 🌹

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

چند تا نکته داره

سفیده و زرده از هم جدا کن 

سفیده را به نصف شکر (شکر را کم کم به سفیده اضافه کن) نصف شکر به زرده

سفیده و شکر آنقدر بزن که وقتی ظرف را وارونه کنی از کاسه بیرون نریزه

اول سفیده را بزن و بگذار یخچال بعد زرده رو بزن

نکته ی مهم موقع مخلوط کردن سفیده حجیم شده وزرده است در حد مخلوط شدن کافیه بیشتر هم بزنی پف کیک میخوابه

۳/۴قالب را پر کن (یه کوچولو کمتر باشه هم بهتره)

با سیخ چوبی بچرخون داخل مواد که هوای اضافی گرفته بشه

نکته ی آخر موقع پخت در فر را باز و بسته نکن

( کیک باید به اندازه ی کافی بکینگ پودر تازه داشته باشه 

می تونی  به اندازه ی نوک قاشق چای خوری جوش شیرین اضافه کنی زیاد نزن چون بکینگ پودر جوش شیرین داره)

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   _khab_  |  9 ساعت پیش
توسط   بهاران7979  |  21 ساعت پیش