چند تا نکته داره
سفیده و زرده از هم جدا کن
سفیده را به نصف شکر (شکر را کم کم به سفیده اضافه کن) نصف شکر به زرده
سفیده و شکر آنقدر بزن که وقتی ظرف را وارونه کنی از کاسه بیرون نریزه
اول سفیده را بزن و بگذار یخچال بعد زرده رو بزن
نکته ی مهم موقع مخلوط کردن سفیده حجیم شده وزرده است در حد مخلوط شدن کافیه بیشتر هم بزنی پف کیک میخوابه
۳/۴قالب را پر کن (یه کوچولو کمتر باشه هم بهتره)
با سیخ چوبی بچرخون داخل مواد که هوای اضافی گرفته بشه
نکته ی آخر موقع پخت در فر را باز و بسته نکن
( کیک باید به اندازه ی کافی بکینگ پودر تازه داشته باشه
می تونی به اندازه ی نوک قاشق چای خوری جوش شیرین اضافه کنی زیاد نزن چون بکینگ پودر جوش شیرین داره)