ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.
در آخر یه قاشق رب انار بزن هم خوشمزه و ترش میشه هم رنگش تیره میشه هم لعابش بیشتر میشه.سبزی رو هم با شعله کم سرخ کن که نسوزه. سبزی باید خوب خورد شده باشه و درشت نباشه
کابر قدیمیام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر سادهی ما