من الان زنگ زدم استان قدس رضوی و یه سوال پرسیدم، سوالمم این بود که اگع یه خانم باردار نذر کنه اسم پسرش رو محمد بذاره، عیبی نداره تو شناسنامهی بچه اسممورد علاقهشو بذاره اما محمد صداش بزنه گفتن نه مشکلی نداره!!!
به نظرتون درسته این حرف؟؟؟پس چرا یه جایی خوندم که گفتن اگه نذر کنی و محمد نذاری، دست خداست که بچتو بگیره یا نگهش داره!!!؟
فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
که تو خداوندِ رویدادهای محالی🙂 𝟏𝟒𝟎𝟑/𝟎𝟗/𝟎𝟏 الهی بیاید بماند نرود آن شادی🌱🦢
اگه نذر کردی بذاری محمد یعنی اینکه باید همه جابه نام محمد شناخته بشه و همین اسمم صداش کنی و گرنه که نذر این چنینی معنی نداره ، اون مطلبم که گفتی خدابچه تو میگیره و اینا درست نیست . فقط دین ادا نکردن نذر میوفته گردنت
گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمیتوان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شدهاند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
😂😂😂😂 باز بهتر از اینه ک شناسنامش یه چیز باشه خودش یه چیز دیگه من داییم اینجوری بود بنده ...
باز خودش میگه امیر محمد .
محمد آرتین خیلی سمه خداییش .😕😆
یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
عالم همه قطره اند و دریاست حسین🖤🥀عالم همه بنده اند و مولاست حسین🖤🥀ترسم که شفاعت کند از قاتل خویش🖤🥀از بس که کرم دارد و اقاست حسین🖤🥀لعنت خدا به کسی که به مقدساتم توهین کنه
خیلی متاسف میشم ، کمی تفکر و منطق باید باشه ، هر چیزی رو نباید باور کرد الان به دهه ۸۰ یا ۹۰ ...
عزبزم نذر کرده نذر خرافه که نیست
عالم همه قطره اند و دریاست حسین🖤🥀عالم همه بنده اند و مولاست حسین🖤🥀ترسم که شفاعت کند از قاتل خویش🖤🥀از بس که کرم دارد و اقاست حسین🖤🥀لعنت خدا به کسی که به مقدساتم توهین کنه
مثلا محمد امین یا امیر محمد یا محمد یاسین یا محمد مهدیی
خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین
خب اخه همه ک مذهبی نیستن😂😁 الان من خودم اسمای مذهبی دوس دارم خانواده شوهرم برعکسن الان نوه ...
میدونی ترکیب دو تا اسم عربی و ایرانی جالب نمیشه به نظرم .بازم سلیقه ایه .
با دل صاف و رضایت در جهت ادای دین اسمش رو بزار محمد یا همون امیر محمد هم زیباست هم به عهدت عمل کردی،اسم اونی هستش که بچه خودش رو با اون میشناسه پس اسم شناسنامه ای و اسم خونه ای مفهمومی نداره