گوشت گوساله میخرم
مدل خلالی مثلا ۲ در ۵ خوردش میکنم..
با پیاز و فلفل سیاه و زعفرون و فلفل دلمه خلالی طعم دار میکنم. یه شب تو طرف دربسته میزارم.
مرغم همینطور ولی نمکم به مرغ میزنم..
حالا دو سه تا پیاز گنده رو خلال درشت میکنم میریزم کف تابه دو طرفه.. گوشت و با همون مخلفات میریزم روش..
درشو میبندم.زیرشو کم میکنم هر نیم ساعت هم میزنم.
یه ساعت و نیم بعدش تمک میزنم و مرغا رو میریزم. کمی ام فلفل دلمه میریزم و قارچ شسته شده حلقه شده.
اب اصلااااا نمیریزم.
پیاز و گوشت و مرغ و قارچ خورشون اب میندازن.
وقتی کامل پخت و ابش کامل جمع شد .سرو میکنم